Dr. Daniel Chimina
fondator și medic dentist generalist

Cu o experiență de peste 13 ani, Dr. Daniel Chimina, medic stomatolog generalist, și-a propus să dezvolte în orașul său natal o clinică de medicină dentară unde pacientul să fie tratat de specialiști de top din țară în implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, ortodonție, pedodonție și endodonție microscopică.

Poza 1 - Dr.Daniel Chimina- fondator Elite Dent Expert, medic stomatolog generalist

Prezent la cele mai importante cursuri organizate în fiecare an (ReEndo Meeting, Fațete dentare, Estetică desăvârșită în stomatologie,etc) Dr. Daniel Chimina consideră că inovând mereu reușește să crească și să depășească așteptările pacienților săi, prin tratamente la un nivel premium de calitate.

Atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, cât și prin arhitectura, ambientul modern și designul unic al clinicii, creem pacientilor o stare de relaxare, încredere și siguranță.

Salvarea dinților naturali cu distrucție masivă, ce par irecuperabili, reprezintă o provocare dar și o pasiune pentru mine, performanța și răbdarea mă caracterizează în tratamentele la microscop. De ce să îi extragem când îi putem salva?  Alege sănătatea, printr-un act terapeutic responsabil și documentat.

Contactați-ne

Cu o vasta experienta, medicii Elite Dent Expert tratează cu succes cazurile cele mai complexe de reabilitare orala, prin soluții personalizate și diagnostic corect.

PROGRAMUL NOSTRU

Programari telefonice
0731222277
Adresa noastră
Str. Eliberării nr. 6
Piatra Neamt, jud. Neamt
Programări telefonice
0740 228 319
0731 222 277
Trimite un e-mail
elitedentexpert@gmail.com
ELITEDENTEXPERT

Suntem o echipa tanara,performanta, cu medici specializați si pasionați, de aceea iti oferim cea mai buna expertiza medicala.

BLOG
SOCIAL MEDIA

Fii la curent cu ultimele noutăti! Urmărește paginile noastre de social media.