Servicii stomatologice complete
ENDODONȚIE MICROSCOPICĂ

Iubim provocările, astfel că fiecare dinte salvat prin tratamentul oferit de noi, determină creșterea ratei de succes în cadrul clinicii Elite Dent Expert, în recuperarea dinților naturali.

ENDODONȚIA MICROSCOPICĂ

Pe lângă tehnica operării sub microscop, endodontul utilizează sisteme de izolare a câmpului operator endodontic (diga dentară); materiale biocompatibile destinate sigilării canalelor și reparării perforațiilor radiculare; materiale de obturație și de reconstrucție a coroanelor (fibră de sticlă, MTA) de ultimă generație cu proprietăți de manipulare și adaptare natural fizionomice.

De regulă, tratamentul se finalizează în aceeași ședință (poate dura aproximativ 2 ore), totul se face sub anestezie și nu doare deloc.

Pe scurt, în timpul tratamentului endodontic, întregul sistem de canale situate în interiorul rădăcinii dintelui este curățat de bacterii și resturi organice și etanșat cu materiale biocompatibile care să nu permită reinfectarea.

Utilizarea microscopului operator permite diagnosticarea precisă, identificarea tuturor canalelor și efectuarea unui tratament performant. Acest instrument mărește de până la 20 de ori spațiul din interiorul dintelui sub lumina puternică, pentru a obține informații suplimentare și detalii imposibil de găsit cu ochiul liber în interiorul canalelor radiculare.

Dacă nu ați trecut prin experiența unui astfel de tratament, probabil aveți multe întrebări referitoare la rezultatele obținute, eficiența sau prețul său. Nu ezitați să vă faceți o programare in cadrul clinicii noastre, iar noi vă oferim toate detaliile dorite.

Ne recomandă priceperea, rigurozitatea profesională și meticulozitatea, pe lângă cunoștințele medicale și aparatura performantă!

Contactează-ne

Programare telefonică
0731 222 277
E-mail-ul nostru
elitedentexpert@gmail.com

Fă o programare

Completează formularul de mai jos și te vom contacta înapoi cu privire la intervenția de care aveți nevoie.

  Contactați-ne

  Cu o vasta experienta, medicii Elite Dent Expert tratează cu succes cazurile cele mai complexe de reabilitare orala, prin soluții personalizate și diagnostic corect.

  PROGRAMUL NOSTRU

  Programari telefonice
  0731222277
  Adresa noastră
  Str. Eliberării nr. 6
  Piatra Neamt, jud. Neamt
  Programări telefonice
  0740 228 319
  0731 222 277
  Trimite un e-mail
  elitedentexpert@gmail.com
  ELITEDENTEXPERT

  Suntem o echipa tanara,performanta, cu medici specializați si pasionați, de aceea iti oferim cea mai buna expertiza medicala.

  BLOG
  SOCIAL MEDIA

  Fii la curent cu ultimele noutăti! Urmărește paginile noastre de social media.